Social Icons

Reklamlar

Dragon City Hileler Ve İpuçları

Dragon City ejderhamı nasıl beslerim? Dragon City besleme sistemi? Habitat Sistemi ve Çalıştırma Sistemi daha fazlası için facebook sayfamızı takip edin: Dragon City Hileleri

1. Besleme Sistemi: Ne gıda sistemi hasat zamanı ayarlarsanız. Sen yemek, ejderha düzeyi gerekir. Not: Uzun bir süre, daha maliyet / dk, daha fazla gıda / dakika. Böylece bitki kaydetmek için altın (eğer yeterince yoksa), en düşük uzunluğunu seçin.


Dragon City Hileler Ve İpuçları


2. Habitat sistemi. Siz yaşam üzerinde ejderha koyacağız. Her ejderha dakikada farklı miktarda üretmek ve farklı habitat her Altınları Altınları birikimi max olacaktır. Elektrik ve topraklama düşük yaşam Altınları maksimum birikimi var.Ejderha koymak için en iyi yolu mevcut değil. Altın, sırasıyla saf ejderha göre kristal elemanının üretimi ile% 20 / dakika arttırabilir. Tıklayarak ejderha yaşam içinde ejderha adını değiştirebilirsiniz.

Dragon City Hileler Ve İpuçları


3.Besleme Sistemi: Eğlenceli ve sıkıcı kısmı ıslah edilir. Islah bir meydan okuma olarak hizmet edecektir, çünkü gerçek para harcamak yok eğer daha eğlenceli. Sadece altın ile en temel element ejderha almak mümkün olacaktır. Iyi ejderhalar satın almak için, size gem yani gerçek paraya ihtiyacınız olacaktır. Yani, benim gibi özgür kullanıcı için, üreme meydan okuma olacaktır. Daha iyi bir ejderha mücadele için gereklidir.

Dragon City Hileler Ve İpuçları

4. Mücadele Sistemi: Lig ve stadyumu var. Diğer oyunculara karşı 3v3 mücadele edecek Ligi olduğunu. Eğer NPC ejderha ile 3v3 mücadele edecek Stadyumu. Durumunda, bunlar normal olarak NPC ile 1v1 ve 3v3 savaşır içerir. Kavga sırasında, savaş yeteneği ve ejderha saldırı hareketleri zarar güçlü yani daha alacak için yıldız toplamaya başladı edecektir. Eğer bir lig ve stadyum kavgalar tamamlamak eğer taş kazanacaksınız.

Dragon City Hileler Ve İpuçları

5. Eğitim sistemi. Bu eğitim merkezi herhangi bir seviyede 15 ejderhalar yeni hareket verir olacaktır. Not: Eğer seviye 10 sınırını aşmak Magic Tapınağı gerekir.Eğitim hamle ortak hareket ve öğrenme hamle süreci 48 saate kadar sürer kıyasla artmış durumda. Bu örneğin tüm hamle değiştirmek için gerekli değil ama sadece eğitimli hamle ile saldırı benzer elemanını değiştirin eğitim hamle listesinde toprak saldırıları ile toprak saldırılar yerine ve ayrıca güçlü olduğu saldırı hatırlıyorum. Eğer hamle seçerken, yazılı ne kadar, dolayısıyla her zaman rakibin ejderha zayıflık olduğunu hatırlıyorum bulunmaması durumunda en yüksek zarar% saldırısı kullanarak mücadele saldırı hasarı% artış.

Dragon City Hileler Ve İpuçları


1 yorum:

  1. Google transtleden falan mı çevirdiniz .s Türkçeye bak .s

    YanıtlaSil

Hilelerle ilgili soru ve önerilerinizi yorum olarak yapabilirsiniz. Yazıların bir kısmı 2013'e ait olduğundan 2015 için çalışmıyor olabilir; bu nedenle çalışmayanları yorumlarda belirtirseniz seviniriz.

Yorumunuz için teşekkürler.