Social Icons

Reklamlar

Dragon City Yumurta Hilesi

Dragon City Yumurta Hilesi - dragonncity.blogspot.com
Oynadığımız oyundaki en değerli eşyadır.Dragon City oynarken her zaman güçlü ejderhalarımızın olmasını isteriz.Bu yüzden çiftleştirme yaparız ve bir yumurtamız olur.Efsanevi ejderha ve diğerleri.Genelde herkes oyuna yeni başladığında keske ejderham biraz daha güçlü olsa der.Oysa şimdi yeni başlasanız bile yumurta hilesi yaparak sizde kendinize istediğiniz yumurtayı alabilirsiniz.Arkadaşınıza veya oynadığınız herhangi bir rakibe karşı artık yenilmez sürekli kazanmaya başlarsınız.

Yumurta Hilesi Nasıl Yapılır?

Yumurta hilesini yapmak için size facebook linkleri gereklidir.Facebook linklerine ulaşmak için fazladan yapmanız gereken birşey yok.Aşağıdaki videoyu izleyerek yapmanız gerekenler sadece linkleri kullandığınız tarayıcı çubuğuna yazmak olacaktır.Yazdıktan sonra enter tuşuna basarak oyuna ulaşacaksınız.Hediyeyi almak için ilk önce hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yaptıktan sonra yumurtanın size hediye olarak geldiğini göreceksiniz.Böylece dragon city'de yumurta hilesi yapmış olacaksıınz.




Video ispanyolcadır.Videoyu izlediğiniz zaman dragon city yumurta hilesini yapmış olacaksınız. Diğer Facebook hileleri için de kategorilerimize bakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hilelerle ilgili soru ve önerilerinizi yorum olarak yapabilirsiniz. Yazıların bir kısmı 2013'e ait olduğundan 2015 için çalışmıyor olabilir; bu nedenle çalışmayanları yorumlarda belirtirseniz seviniriz.

Yorumunuz için teşekkürler.