Social Icons

Reklamlar

Dragon City Ateş Kuşu Ejderhası

Dragon City Firebird Dragon
Facebook'ta Dragon City oyunu cins Ateş Kuşu Ejderha / almak nasıl? Ateş Kuşu Ejderhası Dragon City oyunu Bitki Dragon & Fire Dragon arasındaki üreme kombinasyonu ile imal edilebilir hibrid bir ejderha.

Bu Firebird Dragon resmi açıklamasıdır.

"Anka kuşu gibi - yeniden doğuşun sembolü - bu Dragon ölümsüz olduğu söyleniyor Onun yangın tüy ve muhteşem uçuş etkileyici bir manzara vardır kuş çığlığı güzel bir şarkı bu olduğu söylenir..."
Firebird Ejderha Kick, Lava Toplar, Poison Ivy Uçan ve Oklar Flaming saldırılardan 4 çeşidi vardır. Firebird Ejderhalar için zayıf Elektrik ve Water.Firebird Ejderha Bitki ortamı veya Su ortamlarında da yaşamak mümkün.
Firebird Ejderha Ayrıca, Dragon City Komple Ejderha Yetiştirme Kılavuzu görüntüleyebilirsiniz.
Siz Dragon City herhangi Firebird Ejderha ilgili bilgiler varsa, onları burada paylaşın lütfen.
Not: Bitki Dragon & Fire Dragon arasındaki yetiştirme kombinasyonu diğer ejderha bir sonucu olarak üretilen edilebilir Firebird Ejderha, vereceğiniz hiçbir garantisi yoktur.
Bu seviye 1, seviye 2 ve seviye 3 Firebird Ejderha inDragon City oyunu gibi görünüyor nasıl resimdir.

Dragon City Ateş Kuşu Ejderhası
Seviye 1 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 10 altın üretir. Seviye 2 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 5 yemek 4 kez ile seviye 1 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 2 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 17 altın üretir. 3. seviye Firebird Ejderha içine yükseltmek için 10 gıda 4 kez ile seviye 2 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 3 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 24 altın üretir. Seviye 4 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 20 gıda 4 kez ile seviye 3 Firebird Ejderha besleyin.
Bu seviye 4, seviye 5 ve seviye 6 Firebird Dragon Dragon City oyunu gibi görünüyor nasıl resimdir.

Dragon City Ateş Kuşu Ejderhası
Seviye 4 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 31 altın üretir. Seviye 5 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 40 gıda 4 kez seviye 4 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 5 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 38 altın üretir. 6. seviye Firebird Ejderha içine yükseltmek için 80 gıda 4 kez seviye 5 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 6 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 45 altın üretir. Seviye 7 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 160 gıda 4 kez seviyesi 6 Firebird Ejderha besleyin.
Bu Facebook Ejderha Citygame gibi görünüyor nasıl Firebird Ejderha seviyesi 7 itibaren imgesidir.

Dragon City Ateş Kuşu Ejderhası
Seviye 7 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 52 altın üretir. Seviye 8 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 320 gıda 4 kez seviyesi 7 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 8 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 59 altın üretir. Level 9 Firebird Ejderha içine yükseltmek için 640 gıda 4 kez seviye 8 Firebird Ejderha besleyin.
Seviye 9 Firebird Ejderha gelir olarak dakikada 66 altın üretir. Seviye 10 Firebird Ejderha içine yükseltmek 1280 Gıda 4 kez seviyesi 9 Firebird Ejderha besleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hilelerle ilgili soru ve önerilerinizi yorum olarak yapabilirsiniz. Yazıların bir kısmı 2013'e ait olduğundan 2015 için çalışmıyor olabilir; bu nedenle çalışmayanları yorumlarda belirtirseniz seviniriz.

Yorumunuz için teşekkürler.