Social Icons

Reklamlar

Dragon City Bulut Ejderhası

Dragon City Bulut Ejderhası
Nasıl Facebook Dragon City oyunu bulut Ejderha almak için? bulut Dragon Dragon City oyunu Su Ejderha & Fire Dragon arasındaki üreme kombinasyonu ile imal edilebilir hibrid bir ejderha.

Bu Dragon City Facebook oyunu bulut Dragon resmi açıklamasıdır.


"Birçok kişi bile mükemmel gökyüzüne karışır çünkü bu Dragon gördük bilmiyorum. Bazen sizi izliyor size yağmur gibi hissediyorum, burada açıklama var!"
bulut Dragon, Kick, Lava Topları Uçan Sel ve Oklar Flaming saldırılardan 4 çeşidi vardır. Bulut Dragons zayıflıkları Su ve Elektrik vardır. bulut Dragon Fire yaşam veya su habitat ya yaşayabilmektedir.


Bulut Ejder Ayrıca, Dragon City Komple Ejderha Yetiştirme Kılavuzu görüntüleyebilirsiniz.
Siz Dragon City herhangi Bulut Ejderha ilgili bilgiler varsa, onları burada paylaşın lütfen.

Not: Fire Dragon & Water Dragon arasındaki üreme kombinasyonu diğer ejderha bir sonucu olarak üretilen edilebilir bulut Dragon, vereceğiniz hiçbir garantisi yoktur.
Bu seviye 1, seviye 2 ve seviye 3 bulut Dragon Dragon City oyunu gibi görünüyor nasıl resimdir.

Dragon City Bulut Ejderhası

Seviye 1 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 5 altın üretecektir. Seviye 2 Bulut Ejderha içine yükseltmek için 5 yemek 4 kez ile Seviye 1 Bulut Ejderha besleyin.
Seviye 2 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 8 altın üretecektir. 3. seviye Bulut Ejderha içine yükseltmek için 10 gıda 4 kez 2. seviye Bulut Ejderha besleyin.
Seviye 3 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 11 altın üretecektir. 4. seviye Bulut Ejderha içine yükseltmek için 20 gıda 4 kez ile Seviye 3 bulut Ejderha besleyin.
Bu seviye 5 ve seviye 6 bulut Dragon Dragon City oyunu gibi görünüyor ne düzeyde 4, görüntüsüdür.

Dragon City Bulut Ejderhası

Seviye 4 bulut Ejderha gelir olarak dakikada 14 altın üretecektir. Seviye 5 bulut Ejderha içine yükseltmek için 40 gıda 4 kez ile Seviye 4 bulut Ejderha besleyin.
Seviye 5 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 17 altın üretecektir. 6. seviye Bulut Ejderha içine yükseltmek için 80 gıda 4 kez Seviye 5 bulut Ejderha besleyin.
Seviye 6 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 20 altın üretecektir. Seviye 7 Bulut Ejderha içine yükseltmek için 160 gıda 4 kez ile Seviye 6 bulut Ejderha besleyin.
Bu 7 itibaren Facebook'taki Dragon City oyunu nasıl göründüğünü Bulut Ejderha seviyesinden imgesidir.

Dragon City Bulut Ejderhası

Seviye 7 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 23 altın üretecektir. Seviye 8 Bulut Ejderha içine yükseltmek için 320 gıda 4 kez ile Seviye 7 bulut Ejderha besleyin.
Seviye 8 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 26 altın üretecektir. Level 9 Bulut Ejderha içine yükseltmek için 640 gıda 4 kez ile Seviye 8 Bulut Ejderha besleyin.
Seviye 9 Bulut Ejderha gelir olarak dakikada 29 altın üretecektir. Seviye 10 Bulut Ejderha içine yükseltmek 1280 Gıda 4 kez ile Düzey 9 Bulut Ejderha besleyin.
bulut Dragon için yükseltme her düzeyi gelir dakikada 3 altın artacaktır.


1 yorum:

  1. alevle suyu bir kaç kez çiftleştirdim ama olmadı başka nasıl yapabilrim yani başka türlü çiftleştirme var mı bulut için

    YanıtlaSil

Hilelerle ilgili soru ve önerilerinizi yorum olarak yapabilirsiniz. Yazıların bir kısmı 2013'e ait olduğundan 2015 için çalışmıyor olabilir; bu nedenle çalışmayanları yorumlarda belirtirseniz seviniriz.

Yorumunuz için teşekkürler.